Var påläst

Om du vill kunna göra så bra bet som möjligt så är det viktigt att vara påläst. I alla fall om du vill satsa på annat än enbart vem som kommer vinna en match, och speciellt om du vill kunna vinna lite större summor. Kunskap är nämligen nyckeln till att göra riktigt bra bet. Därför är det en bra idé att endast spela på de sporter och evenemang du faktiskt tycker är intressant.

Hur ska du kunna veta vilket lag som kommer ha flest skott på mål om du inte har någon aning om hur de två lagen brukar spela? Självklart kan du välja att enbart lita blint på oddsmakarna, men det kommer inte att ge dig några större vinster. Har du tur så leder det till att du får tillbaka din insats, men vad är meningen med det?

Förstå dig på bonusar
De flesta bettingsidor erbjuder en välkomstbonus till nya spelare. Ibland är bonusen riktigt bra, men ibland är den inte värd att acceptera. Anledningen till att det inte alltid är värt att ta emot en välkomstbonus är höga omsättningskrav. Om du endast planerar att spela för lite pengar, eller på ett event till och med, kan en bonus sätta käppar i hjulet för dig när du vill ta ut din eventuella vinst.

Om en bonus kommer med ett omsättningskrav betyder det att du måste spela för bonusens summa ett visst antal gånger innan du kan börja göra uttag. Det är därför viktigt att du alltid läser igenom bonusvillkoren och faktiskt förstår vad de innebär innan du tackar ja. Känns det oklart är det oftast bättre att skippa att ta emot bonusen.