Kom igång med betting online

Är du sugen på att prova på betting online, men vet inte riktigt hur du ska börja? Då är den här guiden för dig. Här går vi igenom hur du börjar att satsa pengar på olika evenemang och vad du bör tänka på.

Lär dig att förstå odds
Det allra första du behöver göra är att lära dig förstå de grundläggande kunskaperna inom odds. Du behöver förstås inte vara någon expert på alla termer innan du börjar, och du kommer att lära dig mer och mer när du väl börjar spela. Men du behöver ha koll på grunderna, som att låga odds innebär stor chans att så kommer utfallet att bli. Exempelvis om oddsen är 1,06 att Djurgården kommer att vinna, är det troligen så det kommer att bli. Det innebär också att om du har satsat 100 kronor på Djurgården kommer du att få tillbaka 106 kronor.

Välj sida att spela på
Nästa sak du behöver göra är att välja vilken bettingsida du vill använda dig av. Så länge du väljer ett spelbolag som har svensk licens spelar det egentligen ingen roll. Utan då kan du istället jämföra odds på de olika sidorna, men också titta på saker som välkomstbonus, vilka betalningstjänster som erbjuds och självklart om det evenemang du vill spela på finns tillgängligt.

Alla bettingsidor som har svensk spellicens är säkra att spela på och dina vinster kommer att vara skattefria. Men det kan vara svårt att välja sida eftersom det finns så pass många. En bra rekommendation är då att läsa recensioner för att se vad andra användare har att säga. Eller så provar du dig helt enkelt fram. Gör du en liten insättning, kan du enkelt byta bettingsida efter att ha provat att göra ett bet om du inte skulle trivas.